[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » PoligonUCOZ » Tutoriale » Cum se pun rank-uri personalizate pe site ?
Cum se pun rank-uri personalizate pe site ?
CortezzzDate: Thursday, 2010-12-02, 7:53 PM | Message # 1
Site Admin
Group: Administrator
Messages: 138
Awards: 2
Reputation: 6
Status: Offline
Acum cateva zile am fost intrebat pe forum cum se schimba rank-urile actuale de pe site cu unele personalizate , in tutorialul urmator va voi explica cum se face acest lucru , sa trecem la treaba.

1. In primul rand aveti nevoie de niste rank-uri (gasiti in sectiunea download a site-ului).

2. Dupa ce v-ati ales rank-urile intrati in panoul de control si in file manager creeati un folder numit rank in care uploadati toate toate rank-urile in numar de 10.

3. Acum dupa ce ati facut exact ce am scris la punctul 2 , intrati in user - user ranks si unde scrie choose icon type alegeti custom set , acum unde scrie „Link (URL) to the folder with icons:” puneti link-ul folderului pe care l-ati creat si numit rank si in care ati uploadat toate rank-urile.

ATENTIE ! ! ! Ca toata treaba asta sa functioneza toate rank-urile trebuiesc numite „rank1 , rank2 , rank3 , rank4 , rank5 , rank6 , rank7 , rank8 , rank9 , rank10” in functie de gradul lor de progres si sa fie in format „GIF” fara aceste doua conditii rank-urile nu vor functiona.

newyear


Tot ce copiati de la noi si postati la voi pe site , dati dovada de corectitudine si postati un link catre direct catre sursa.

Message edited by Cortezzz - Thursday, 2010-12-02, 7:54 PM
 
Forum » PoligonUCOZ » Tutoriale » Cum se pun rank-uri personalizate pe site ?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: